1 Ocak 2012 Pazar

Nba: Günün Maçları 01.01.2012



CELTICS -WIZARDS ;

Oynadığı 3 maçı da kaybeden Washington 'da işler bu senede yolunda gitmeyecek gibi gözüküyor.Boston ise lige kötü bir başlangıç yaptı ve 4.maçında galip gelebildi.Deplasmanda olmasına rağmen Boston ,  zayıf rakibi karşısında galip gelecektir .


RAPTORS-MAGIC ;

 Bu sene işleri zor olan ekiplerden bir tanesi de Toronto. Orlando deplasmanın da varlık gösterebileceklerini düşünmüyorum.Orlando evinde rahat bir galibiyet alacaktır


BOBCAST-HEAT ;


Sezona  harika başlayan Miami kuşkusuz en büyük şampiyonluk adayı . Bu sene belli ki iyi konsantre olunmuş .. Bu iki takım 3 gün önce  Charlotte'ta karşı karşıya geldi ,Miami zorlandığı bu maçta Wade'in son saniye basketiyle kazanmıştı. Miami bu sefer işini son saniyeye bırakmaz ve maçı erken kopartır.  


NETS-CAVS ; 


Washington Wizards'ı yendikten sonra 3 maçını da kaybeden New Jersey bu seferde Clevland'a konuk oluyor .. Clevland bu sene evinde rakiplerini zorlayacak gibi gözüküyor. New Jersey'i de yenmelerini bekliyorum.

MAVERICKS-TIMBERWOLWES ;

 Bu gecenin zor maçlarından bir tanesi. Dallas 3 mağlubiyetin ardından Toronto'yu yenerek moral buldu ve yükselişe geçmek istiyorlar ..Bu maç onlar için kolay olmayacak ama son şampiyon bu maçı kazanacaktır.

GRIZZLIES-BULLS ; 

Memphis bu sene playoffun güçlü adaylarından bir tanesi . Randolph'un performansı çok belirleyici olacaktır onlar için .. Chicago ise Rose ile yoluna devam ediyorum bu senede sezona damgasını vuracağa benzeyen Rose Harika bir Clippers maçı geçirdi ve galibiyet elde ettiler .Chicago evinde zor geçeceğini düşündüğüm bu maçı kazanır.


LAKERS-NUGGETS ;


 İki takım dün gece karşı karşıya geldi ve bu maçı Bynum'un harika performansıyla Lakers kazanmayı bildi .Yada Gallinari'nin o boş turnukiyeyi kaçırmasıyla Denver maçı Lakers'a verdi de diyebiliriz. Şimdi maç Pepsi Center'da Lakers'ın bu maçı da kazanacağını düşünüyorum. 

HORNETS-KINGS ;

Ne zaman ne yapacağı belli olmayan iki takımın karşılaşması zor geçeceğe benziyor . Sacremento'nun evinde olması bir avantaj .New Orleans ise  Chris Paul'u kaybetmesine rağmen sezona iyi bir başlangıç yaptı.Ama Sacremento yıldız oyuncusu Tyreke Evans ile bu maçı kazanacaktır. 


BLAZZERS - CLIPPERS ; 

Bu gecenin en zor karşılaşması.. Sezona harika başlayan ve inanılmaz bir oyun sergileyip 3 te 3 yapan Portland bu sene gerçekten çok iddalı. Clippers ise daha önce söylediğimiz gibi daha zamana ihtiyacı var ama yavaş yavaş onlarda ritim bulacaktır.. Evinde oynamasının avantajıyla bu maçı Los Angeles ekibi kazanır. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder