31 Aralık 2011 Cumartesi

Nba: Günün Maçları 31/12/2011





LAKERS-NUGGETS ;

Sezona kötü başlayan Lakers yavaş yavaş ritim buluyor.Evinde New York'u Kobe Bryant'ın harika performansıyla yenen Los Angeles ekibi , genç kadrosuyla sezona iyi bir başlangıç yapan Denver'ı konuk ediyor.Staples Center'da Lakers galip gelecektir.

PACERS-PISTONS ;


Indiana 3 maçını da kazanırken , Detroit ise 3 maçını da kaybetti.Bu iki takım The Palace'ta karşı karşıya geliyor.Detroit evinde galibiyet almak istese de bu sene bu kadrosuyla ligin dibinden kurtulamaz.Zor bir maç olacaktır ama bu sene Doğu'nun güçlü ekiplerinden biri olan Indiana'nın galibiyet serisine devam edebileceğini düşünüyorum.


HAWKS-ROCKETS; 

Bu gecenin uzak durulması gereken karşılaşmalarından bir tanesi ..Atlanta sezon başlangıçlarını çok iyi yapan bir takım ( 2 sezonda 6-0 ) İki takımda ara vermeden maçlar yapıyor ve bu maçlarda Hawks kaybetmiyor. Evinde kolay yenileceğini düşünmediğim Houston , Atlanta ya ilk mağlubiyetini tattırabilir.. 

SUNS-THUNDER ;

Bu sene Batı'nın idaalı ekiplerinden biri olacağını oynadığı 4 maçta da gösteren Oklahoma daha yenilgi yüzü görmedi.Dallası Durant'in inanılmaz son saniye basketiyle geçtilr.. Phoneix ise ilk iki maçını kaybettikten sonra deplasmanda Hornets'i yenerek moral buldu ve yükselişe geçmek istiyorlar. Ama yorgun gelecekleri bu maçta Oklahoma ya direnme şansları çok zor.. Oklahoma evinden galip olarak ayrılacaktır.


KNICKS-KINGS ; 

Zor geçeceğini düşündüğüm bu maçta çıkacak her sonuç pek süpriz olmaz.. New York süperstarlarıyla bu maçı kazanıcak güce sahip .. Yüksek skor beklediğim maçlardan biri.. 


JAZZ-SPURS ; 


Bu sene Utah için bir hayli zor geçeceğe benziyor.Evinde oynayacağu bu maçı San Antonio'nun rahat kazanmasını bekliyorum. 

SIXERS-WARRIORS ;

Golden State Ellis ve Curry ile güzel maçlar çıkartabiliyor.Evinde her rakibi zorlayabilicek bir potansiyele sahip olan Warriors bu maçta galibiyete yakın .. Fakat Igoudalayı kadrosunda tutmayı başaran Philadelphia  onun yanına iyi bir kaç isim takviye ederse çok daha iyi bir takım olabilir.bu maçında skor olarak yüksek bitmesini bekliyorum .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder