28 Aralık 2011 Çarşamba

Nba: Günün Maçları - 28.12.2012




Boston Celtics - Miami Heat : Boston sezona Madison Square Garden da Meloyu durduramamaları sonucu yenilgi alarak başladı .. Bunda takım kaptanları Pierce’ında olmaması dikkate alınabilir. Miami ise Lebron'un harika performansıyla sezona başladı.Geçen senenin intikamını Dallas'tan aldılar .. Bu maçların pek favorisi olmaz ama Heat, Pierce'ın yokluğunda Lebron ve Wade ile bu maçı kazanır.. Lebron'un gecesi olabilir ..




Minnesota Timberwolves - Milwauke Bucks: İki takımda yeni sezona ilk maçlarını kaybederek başladı. Minnesota, Barea ile takımını güçlendirdi ama ne kadar yeterli olur bilinmez. Milwaukee ise yine standart bir sezon geçirip belki son sıradan playoff yaparlar .. Evinde Bucks favori ..





Sacramento Kings - Portland Trailblazers: Sacramento sezonu yeni stadlarında Lakers’ı yenerek elde etti ve herkesi şasırttı diyebilirz ..Thornton ve Tyreke Evans sezona formda başladı. Karşı tarafta ise daha hırslı bir Lamarcus Aldridge var .. Ama Brandon Roy'un şokunu yaşayarak başladılar sezona .. Zor bir maç olur ama ev sahibini böyle maçlarda daha şanslı görüyoruz..

Utah Jazz - L.A. Lakers: Bu sezon milli oyuncumuz Enes Kanter'in forma giyeceği Utah Jazz, guard mevkisine Harris ve tecrübeli Tinsley ile güçlendirdi en azından öyle planladılar. Sezonun ilerleyen kısmında neler olur bilinmez .. Lakers ise sezona çok kötü başlayarak herkesi şaşırttı. Son saniye toplarını iyi oynayamadılar ama Los Angeles ekibi hiçbir sezona 3 yenilgiyle başlamadı bu maçı kazanıp kötü gidişe erken bir dur diyeceklerdir ..

Atlanta Hawks - NJ Nets: Atlanta'nın favori görüldüğü bu maç aslında o kadar da kolay geçmeyecek. Tecrübeli isimleri kadrosuna katan Hawks sezonun açılış maçını, ilk maçında Washington'u yenen New Jersey'le oynuyor .. Bugünün süpriz olabilecek maçlarından bir tanesi. New Jersey allstar guardıyla galip ayrılabilir..

1 yorum: