29 Aralık 2011 Perşembe

TEMSİLCİLERİMİZİN EUROLEAGUE DE RAKİPLERİ BELLİ OLDU !




Euroleague top 16 kuraları İspanya’nın Barcelona kentinde çekildi.. E grubunda birbirine rakip olan iki temsilcimiz Galatasaray Medical Park ve Anadolu Efes E grubunda yer alırken gruptaki diğer rakiplerimiz Rus temsilcisi CSKA Moskova ile Yunan temsilcisi Olympiakos oldu .. Kura çekimine 1. torbadan giren Fenerbahçe Ülker ise G grubunda yer aldı. Temsilcimizin Rakipleri ise Yunan temsilcisi Panathinaikos, Rus ekibi UNICS Kazan ve İtalyan takımı EA Armani oldu..


İŞTE EŞLEŞMELER ;
E Grubu: CSKA Moskova, Olympiakos, ANADOLU EFES, GALATASARAY MEDİCAL PARK

F Grubu : Real Madrid , Montepaschi Siena, Unicaja Malaga, Gescrap Bilbao

G Grubu: FENERBAHÇE ÜLKER, Panathinaikos, Unics Kazan, EA Milano

H grubu : Barcelona, Maccabi Tel Aviv, Bennet Cantu, Zalgiris Kaunas


TEMSİLCİLERİMİZİN MAÇ PROGRAMI ; GALATASARAY'IN MAÇ PROGRAMI
Sarı-kırmızılı temsilcimiz, grubun ilk maçında Anadolu Efes'e konuk olacak. 2. maçta sahasında Olympiakos'u konuk edek GalatasarayMedical Park 3. maçında deplasmanda CSKA Moskova ile karşılaşacak.

ANADOLU EFES'İN MAÇ PROGRAMI
Lacivert-beyazlı temsilcimiz, grubun ilk maçında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. 2. maçında CSKA Moskova'ya konuk olacak Efes, 3. maçta deplasmanda Olympiakos ile mücadele edecek

FENERBAHÇE ÜLKER'İN MAÇ PROGRAMI
Sarı-lacivertli temsilcimiz, grubun ilk maçında deplasmanda UNICS Kazan ile karşılaşacak. 2. maçında sahasında EA Armani ile oynayacak Fenerbahççe 3. maçında Panathinaikos'u konuk edecek.
İşte Final Four logosu 11-13 Mayıs tarihlerinde İstanbul’un ev sahipliği yapacağı Final Four’unun logosu da yapılan TOP 16 Kura Çekimi’ni müteakiben açıklandı. Logo simgesinde iki konsept üzerine yoğunlaşırken bunlardan ilki şehir için önemi büyük olan deniz, diğeri ise dünyanın da büyük ilgisini çeken Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Camii’si oldu.


Son kez Top 16 kurası çekildi
AVRUPA Ligi Başkanı ve CEO’su Jordi Bertomeu açıklamasında, bu yıl bu formatta son kez Top 16 kura çekimi yapıldığını söyledi ve formatın gelecek yıldan itibaren, maç sayısı çoğaltılacak şekilde değiştirileceğini belirtti. Bertomeu,İstanbul’un, büyük organizasyonların düzenlenmesinde tecrübesi bulunduğunu kaydetti.

Oktay Mahmuti (G.Saray Koçu)
BURADA Avrupa’nın en iyi 16 takımı var. Maçlar zor olacaktır. Bizim gibi diğer gruplar da zor olacak. İlk defa 3 takımla temsil ediliyoruz Top 16’da bu çok önemli. Her maça nasıl çıkıyorsak bu maçlara da öyle hazırlanacağız.

Ufuk Sarıca (Anadolu Efes Koçu)
BİZİM 3 takımla kalmamız büyük başarı. Gruba baktığımız zaman CSKA bir adım önde görünüyor. Grupta ilk ikiye kalmak gerekiyor. CSKA hariç diğer 3 takım eş güçte diyebilirim.

Nedim Karakaş (F.Ülker Şube Sorum.)
İyi ya da kötü bir kura olduğunu yaptığımız mücadele ile anlarız. Eğer 6 maçta da iyi mücadele edersek, bizim için iyi kura olur. Eğer sakatlık olmaz ise başarılı oluruz.

Neven Spahija (F.Bahçe Koçu) BİZİM takımın, her türlü basketbol oynayan takıma cevap verebileceğini düşünüyorum. Kimseden çekinmiyoruz. Tomas ilk maça kadar eski performansına yaklaşacaktır. Mirsad takımla ilk antrenmanına çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder