26 Aralık 2011 Pazartesi

NBA: Günün Maçları - Favoriler -


Nba’de bugün 12 maç oynanacak:



New Jersey – Washington Wizards : Geçtiğimiz yılın en kötü iki takımını getiren maçta Wizards Deron Willams’ın ağırlıyla biraz zorlanabilir. Son 8 karşılaşmalarında Wizards’ın 7 galibiyeti bulunuyor. Evinde maçı kolay kolay vermez.

Milwauke Bucks – Charlotte Bobcats:  Bu sene sürpriz yapabilecek takımlardan Ersan İlyasova’lı Bucks, geçen yılın sonuncusu Bobcats karşısında. Son 10 maçta evsahibi takımların kazanmasına rağmen Bucks bence bu maçı alır. 

Houston Rockets – Orlando Magic: İlk maçı kaybeden Magic kendi sahasında bu maçı rahat alacaktır. Pau Gasol’u kadrosuna katmayı başaramayan ve Yao Ming’in emekli olmasıyla zora giren Houston ise bu sene dibe oynayacak gibi görünüyor.

Toronto Raptors – Cleveland Cavaliers: Nba’in kötü 2 takımı arasındaki maçta ev sahibi takım maçı zor da olsa kazanır. Ama tehlikeli maç dikkatli olmak lazım.

Detroit Pistons – Indiana Pacers: Indiana Danny Granger ve David West ile bu maçı evinde rahat alır. Detroit bu sene dibe oynar gibi görünüyor.

Oklahoma Thunder – Minnesota Timberwolves: İlk maçta Warriors’ı rahat geçen Thunder yorgun  ve deplasmanda olmasına rağmen iddaası olmayan Minnesota’yı rahat geçer.

Denver Nuggets – Dallas Mavericks: İlk maçta Miami’ye karşı varlık gösteremeyen Dallas kendi sahasında kan kaybetmeye devam eden Denver karşısında oldukça rahat maç çıkarır. 

Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs: Geçen sene Batı’yı 61 galibiyetle 1. Sırada bitiren Spurs bu sene kupayı almayı daha çok istiyor. Oldukça güçlü kadroya sahip Spurs bu gece Rudy Gay’li Zach Randolph’lu Marc Gasol’lu Memphis karşısında çok zorlanacak ama açılış maçını kazanmayı bilecektir.

New Orleans Hornets – Phoenix Suns: Chris Paul’u Clippers’a kaptıran Hornets bu gece tecrübeli Suns karşısında pek varlık gösteremeyecektir.

 L.A. Lakers – Sacramento Kings: İlk maçı bu senenin güçlü takımlarından Bulls’a son saniyede kaybeden Lakers her ne kadar iyi bir görüntü vermese de bir iddaası olmayan Kings karşısında galip gelecektir.

Philadelphia 76ers – Portland Trail Blazers: Sakatlıklarla her sene boğuşan iki takımın mücadelesinde ev sahibi Blazers Gerald Wallce’ın katkısıyla bu maçı kazanacaktır.

Chicago Bulls – Golden State Warriors: İlk maçta deplasmanda Lakers’ı deviren Bulls yine deplasmanda Warriors'u zorlanarak da olsa  geçecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder