30 Aralık 2011 Cuma

Nba: Günün Maçları 30/12/2011






MAGIC-BOBCAST ;
New Jersey karşısında rahat bir galibiyet alan Orlando,  ara vermeden Charlotte deplasmanına konuk oluyor. Charlotte ise Miami’ye Wade’in son son saniyelerde bulduğu basketle teslim oldu .9. sıradan draft ettikleri Kemba Walker da  yararlı olacak gibi gözüküyor. Her ne kadar ilk bakışta  Orlando favori gözükse de süprize açık ve uzak durulması gereken bir karşılaşma ..

CAVALIERS-PACERS ;
Bu senenin iyi takımlarından biri olacağını şimdiden gösteren İndiana , özelliklede evinde oynadığı maçları kolay kolay kaybetmez gibi gözüküyor. Karşı tarafta ise geleceğin yıldız adaylarından biri olan Kyrıe Irving’i 1.sıradan draft eden ve bir diğer çaylak Triston Thompson’ıda kadrosuna alarak pota altını güçlendiren bir Clevland var.Bu sene  sürpriz sonuçlar elde edebilecek takımlarından biri olan  Clevland’ın bu deplasmanda işi zor gibi.. İyi bir görüntü çizen İndiana ‘ nın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

PISTONS-CELTICS;
Bir türlü eski temposunu bulamayan Boston’un artık  galip gelmesi gerekiyor ..Detroit ise kadrosunu güçlendiremeyip takımın yıldızı Hamilton’u kaybetti.Bu sene işleri çok zor .. Birkez daha Boston’a güvenip rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.

NETS-HAWKS ; 3 gün önce New Jersey de karşı karşıya gelen bu iki takım şimdi kozlarını Philips Arena’da paylaşıyor.. Evinde ağır yenilgi alan Nets’in deplasmanda işi bir hayli zor gözüküyor..Sezona formda başlayan Atlanta bu maçı kazanır.

ROCKETS-GRIZLIESS;
Evinde yaşlı San Antonio’yu yenmeyi bilen Houston genç kadrosuyla sezonun iyi takımlarından biri .. Geçen sene playofflar dai normal sezonu 1.bitiren  San Antonio’yu eleyip büyük bir sürpriz yapan Memphis ise son maçında Oklahama’ya yenildi.. Gecenin zor maçlarından biri de bu .Rakibine oranla daha dinlenmiş olan Memphis birde evinde olmanın avantajıyla galibiyete yakın olan taraf.

SUNS-HORNETS ;
Phoneix sezona kötü başladı . Evlerinde oynadıkları maçta  philadelphia ya kaybettiler.Ama Michael Redd’i alarak takıma iyi bir takviye yapan Suns zamanla ritim bulacaktır..Tabi sağlıklı bir Michael Redd’ ten bahsediyorum..New Orleans ise Paul’un yokluğunu Eric Gordon’u alarak gidermeye çalıştılar ve şimdilik başarılı olmuş gibiler .Formda Hornets galibiyete yakın gibi gözüksede Nash’in önderliğindeki Phoneix her zaman bir sürpriz yapabilir..

HEAT-TIMBERWOLWES; Sezona 2 maçınıda kaybederek başlayan Minnesota ,bu senenin en büyük şampiyonluk adayı Miami’yi konuk ediyor.. Maimi deplasmanda da olsa Minnesota’yı ezer geçer.

WIZARDS-MILWAUKEE ;
Geçen sene deplasmanda sadece 3 galibiyet alabilen Washington’ın bu sene ki  performansı da öyle olacak gibi gözüküyor .. Kadrosuna Stephan Jackson’u katıp Michael Redd’i kaybeden Milwaukee içinde kolay bir sezon geçmeyecek ..Ev sahibinin kazanmasını bekliyorum.. John Wall ve Brandon Jennings eşleşmesi zevkli geceçektir.

RAPTORS-MAVERICKS ;
Henüz galibiyetle tanışamayan Dallas ilk galibiyetini evinde alacak gibi gözüküyor.Zayıf Toronto’nun galibiyete ihtiyacı olan Dallas karşısında direnmesi zor …

PHILADELPHIA-JAZZ ;
Gecenin çekişmeli maçlarından birine sahne olacak maçta sezona iyi başlayan ve Phoneix deplasmanından galip ayrılan Philadelphia ile henüz galibiyet alamayan Utah, Energy Solutions Arena karşı karşıya geliyor.Yüksek skorlu geçmesini beklediğim bu maçta Philadelphıa , galibiyete oynadıkları oyunla daha yakın taraf.

Yazarlar: Batuhan&Alkan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder