11 Şubat 2012 Cumartesi

Nba Maç Özetleri 10.02.2012

Dün gece Nba'de birbirinden güzel 12 maç vardır. Kısa ve hızlı bir özetini paylaşıyoruz. New York'un Lakers'ı şov yaparak geçtiği maçta içinde..

Nba: Top Ten 10.02.2012

Dün geceki 12 maçın en iyi hareketlerinin en iyi 10 tanesi.. 6 numara ve 5 numara favorilerimiz. 1 numaradan böyle şeyleri görmeye o kadar alıştık ki çok etkileyici gelmiyor artık:)

9 Şubat 2012 Perşembe

NBA : Top 10 08.02.2012

Benzer hareketlerin olduğu bu gece ki Top 10 da, yeni takımıyla göze çarpan Kenyon Martin bizim favorimiz eski günler de ki gibi bir smaç K-Mart !

NBA : Maç Özetleri 08.02.2012

Dün gece birbirinden zevkli 11 maç oynandı ve akıllarda kalan performans 25 sayı 24 rebaund ile Dwıght Howard oldu..En sonunda Orlando'yu uyandırmayı başardı ..

8 Şubat 2012 Çarşamba

NBA : Biri Philadelphia mı dedi ?



Nba de Philadelphia rüzgarı ..


Bu sıkıştırılmış sezonun en iyi takımlarından biri olan Philadelphia'yı konuşalım bu hafta.. Geçen seneden neredeyse kadro olarak hiç bir fark olmamasına rağmen,tamamen yenilenen bir takım gibi oynayan bir Philadelphia var bu sene ..Herkes rolünü çok iyi biliyor ve bununla birlikte bütün oyuncuların egoları, yok denecek kadar az..Topu çok iyi paylaşan, sahada tam bir takım görüntüsü çizen Philadelphia şimdiden doğunun en korkulan takımlarından biri..Ve bu başarıda en büyük pay sahibi tartışmasız bu takımın eski bir oyuncusu olan Doug Collins..Takıma öyle bir sinerji verdi ki herkes oynarken büyük keyif alıyor ve takımın içinde herkes aynı seviyede..Bir süperstar ve onun taşıdığı bir ego yok bu tamamen Doug Collins'in yarattığı bir başarı.Süperstar demişken biraz da Andre Igoudala'dan bahsetmek gerek .O bu takımın Iverson gittiğinden beri lideri fakat bu sene aldığı rol onu bir kaç gömlek daha iyi bir oyuncu yaptı..Her maç büyük bir özveriyle oynayıp ,takımda  o gün olan bütün eksikleri kapatmaya çalışıyor.Ve takım arkadaşları da ona bir hayli yardımcı oluyor..Tabi Jrue Holiday , Jodie Meeks ,Louis Williams içinde ayrıca konuşmak gerek.Bu 3 genç oyuncu gerçekten kariyerlerinin en iyi sezonunu geçiyorlar ve performanslarının en üst seviyesindeler ..Geçen sene sezonu yüzde 50 galibiyet oranıyla kapatan Philadelphia, ( 41-41 ) bu sene  daha iyi bir sezon çıkartacaklarını şimdiden gösterdi .. İnşallah bu başarılı performanslarını istikrarlı bir şekilde sürdürüp Doğu'da Miami ve Chicago'yla birlikte iyi bir rekabet içine girerler..

NBA : TOP 10 07.02.2012

Gecenin en iyi performansına imza atan Monta Ellis, Top 10 a da damgasını vurmayı ihmal etmemiş ..

NBA : Maç Özetleri 07.02.2012

Birbirinden zevkli 6 maç geride kalırken , akılda kalan isim Paul Pierce oldu ..Toplamda 21 bin 797 . sayısına ulaşan Pierce Larry Bird'ü arkasında bıraktı.

7 Şubat 2012 Salı