29 Aralık 2011 Perşembe

Nba: Günün Maçları 29/12/2011







NETS-MAGIC ;
Orlando’nun evinde böyle maçları kaybedeceğini düşünmüyorum. Doğunun güçlü ekibi, bu sezon hazır olmayan, dağınık bir oyun sergileyen New Jersey’i evinde rahatlıkla geçer..

SPURS-ROCKETS;
Bu senenin en genç takımlarından biri olan Houston, deplasmanda ilk maçını kaybederek başlasa da evinde rakiplerine kolay pes etmeyecek gibi gözüküyor .Kadrosuna Goran Dragiç, Terrence Williams gibi genç isimleri katan Rockets kendi evinde oynadığı maçlarda güzel sonuçlar elde edebilir..Spurs ise bildiğimiz gibi sezona yine iyi bir giriş yaptı .Clippers maçında 6 oyuncu çift haneli rakamlara ulaştı ve bunların 5 i ilk beş olarak çıktı sahaya .. Sezona iyi başlayan San Antonıo deplasmanda zorda olsa tecrübeli isimleriyle galip gelmeyi bilir.

MAVERICKS-THUNDER ;
Gecenin en güzel maçlarından bir tanesinde iki takım Oklahama’da karşı karşıya geliyor .Sezona harika başlayan Thunder rakiplerini bir bir devirdi.Kevin Durant için bir parantez açmak lazım o geçen sene kaldığı yerden devam edecek gibi gözüküyor.. Westbrook oyunu daha iyi okuyup daha istikrarlı bir sezon geçirirse bu sezon batının en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olur Oklahama.Geçen senenin şampiyonu Dallas ise sezona durgun ve kötü başladı . Lamar Odomla daha iddalı bir hale gelen Dallas’ın ilerleyen zamanlarda ritim bulacağını düşünüyorum. Zevkli ve zor maç bizi bekliyor ben bir kez daha Oklahama’ya güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum.

BULLS-KINGS ;
İki takımda sezona Lakers‘ı yenerek başladı.Sonrasında Portland’a kaybeden Sacremento ,Lakers galibiyeti sonrası çıkışını sürdüremedi .. Chicago ise Ellis ve Curry ikilisi durduramadı ve onlarda ilk mağlubiyetini Golden State karşısında aldılar . bu iki takım Sacremento da karşı karşıya geliyor .Chicago, MVP guardı Derrick Rose ile bu maçın favorisi ..

NUGGETS –BLAZERS ;
Lokavt en çok bu iki takıma yaramış gözüküyor . Sezona 2 de 2 ile başlayan Denver ve Portland kozlarını Rose Garden Arenada paylaşıyor .Zorluk derecesi yüksek bu maçta tahmin yapmak gerçekten zor ama Portland ev sahibi olma avantajıyla bir adım önde ..

KNICKS –LAKERS ; Carmelo Anthony ile Kobe Bryant’ı karşı karşıya getiricek bu maç gecenin en büyük seyir zevkine sahip maçlarından biri olacak..Sezona harika bir Boston galibiyetiyle başlayan New York, sonrasında Golden State karşısında son periyotta yıkıldı.. Lakers ise kötü gidişe Utah karşısında aldığı galibiyetle dur dedi...Kobe & Carmelo düellosu her zaman zevkli geçmiştir .. Lakers evinde kazanmaya yakın olan taraf ..

Yazar: Batuhan Gökhan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder