3 Ocak 2012 Salı

Nba : Günün Maçları 03.01.2012



BOBCATS-CAVALIERS : 

Zor bir karşılaşma olarak değerlendirdiğim bu maç süprizlere açık fakat bu sene 1.sıradan seçtikleri Irwing ve Mychel Thompson ile kadrosuna güç katan Clevland evinde rakiplerine kafa tutabilir. Özellikle dişine göre rakiplerle oynadıkları zaman evinde kolay kaybetmeyeceğini düşündüğüm Clevland bence bu maçın favorisi..

HAWKS-BULLS : 


İki takımında 4 er galibiyeti ve 1 er yenilgisi bulunuyor. Miami yi yenerek büyük bir süpriz yapan Atlanta ,istediği zaman ne kadar güçlü olabileceğini bir kez daha gösterdi.Fakat bu maçta yorgun olacaklar ve dün gece dinlenen Chicago karşısında şanşlarını biraz az görüyorum . Derrick Rose'un öne çıkacağı bu maçta Chicago galibiyeti elde eder .

KINGS-GRIZZLIES : 

Memphis bir türlü beklediğim ritimi yakalayamadı.Kalitesi kadrosuyla ligte herkesi zorlayabilecek bir takım ve hiçbir zaman pes etmiyorlar..Bu sezona kötü bir giriş yapsalar da toparlanacaklarını düşünüyorum.Ritim yakalayabilmeleri için iyi bir fırsat Memphis kazanır. 

BLAZERS-THUNDER :


Şüphesiz ki gecenin en güzel karşılaşması .. İki heyecan verici takım Oklahoma'da karşı karşı ya geliyor. Brandon Roy'u kaybetmelerine rağmen gücünden hiçbir şey kaybetmemiş gibi gözüken Portland harika bir basketbol oynuyor.Nitekim Oklahama içinde aynı şeyleri söyleyebiliriz. Dallas karşılarında ilk mağlubiyetlerini aldılar . Evinde oynayacağı bu zor maçta Oklahoma ya güvenebilirsiniz.. 

BUCKS-JAZZ : 


İki takımda dün maçlarını oynadı .Utah evinde kazanırken Milwaukee deplasmanda kaybetti .. Devin Harris son dakikaları gerçekten harika oynadı ve takımına Jefferson ile beraber maçı kazandırdı. Utah'ı biraz daha favori gördüğüm bu maçta bir tahmin yapmak gerekirse maçta 186 sayı barajının aşılmayacağıdır. 

ROCKETS-LAKERS :


Lakers'ın bu sene ne yapacağı belli olmuyor en azından şimdiki görüntü bunu gösteriyor. Houston ise genç kadrosuyla iyi basketbol oynayabiliyor.Ama Staples Center da bir süprize imza atmaları zor . Tecrübeli Lakers genç Houston'u yenip yoluna devam edecektir. 


YAZAR : Batuhan GÖKHAN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder