7 Ocak 2012 Cumartesi

Nba:Günün Maçları 07.01.2012





BULLS-HAWKS :

Bu gecenin kıran kırana geçecek maçlarından birtanesi..Atlanta ara vermeden oynadığı 2 maçıda uzatmaya götürdü ve birini kazanırken diğerini kaybetti .Şimdi yine dinlenme fırsatı bulamadan Chicago'yu ağırlıyorlar.Chicago ise deplasmanda Orlando'yu yenerek rakibine mesaj verdi.Bu zorlu geçecek maçı Chicago'nun kazanmasını bekliyorum.

BOBCAST-PACERS :

Bu sene iddalı olduklarını dün gece harika bir Boston maçı çıkartarak gösteren Indiana, bu gece de evinde Charlotte'ı ağırlıyor.Harika bir oyunla Boston'u deviren Indiana topu gerçekten çok iyi paylaşıyor.Indiana bu maçın ve bu gecenin en büyük favorisi.

HEAT-NETS :

New Jersey dün gece Toronto karşısında galip gelerek sezonda 2. galibiyetlerini elde etti .Miami'de ise sakatlıkları devam eden Wade ve James bu maçta da forma giyemeyecek..Bu şartlar altında Miami kesin favori diyemeyiz ama onlar olmadan da Miami neler yapabileceğini Atlanta maçında gösterdi.Bu maçta da Miami galip gelecektir.

KNICKS-PISTONS :

New York sonunda galip gelmeyi başardı..Evinde oynadığı nispeten  kolay sayılabilecek maçları kaybeden New York dün gece zorda olsa Carmelo Anthony'nin harika performansıyla Washington'ı devirmeyi bildi.Detroit kolay pes etmeyecektir ama bu maçta da New York'un kazanacağını düşünüyorum..

TORONTO-SIXERS :

Evinde Detroit'i ezip geçen Philadelphia ,dün gece evinde New Jersey'e yenilen Toronto'yu ağırlıyor.Bu gece favori gördüğüm Philadelphia bu maçı kazanır.

THUNDER-ROCKETS :

İki takım dün Oklahoma'da karşı karşıya gelirken Oklahoma evinde rahat bir galibiyete ulaştı..Houston evinde dün gece olduğu gibi kolay kolay pes etmeyecektir , ama Oklahoma'nın  bu maçı zorda olsa  kazanacağını düşünüyorum.

NUGGETS-SPURS :

Bu senenin flash takımlardan biri olan Denver harika basketbol oynamaya devam ediyor.Hiç bir şekilde pes etmeyen ve tempoyu hep arttırmaya çalışan bu genç takım izleyenlere büyük zevk veriyor.Bu maçta da sürpriz olarak düşündüğüm takımlardan bir tanesi..San Antonio'nun Ginobili'yi kaybetmesi onlarında performansını düşündürüyor.Ben bu maçta Denver'ın sürpriz yapabileceğini düşünüyorum..

HORNETS-MAVS :

Dallas Maverıcks'in evinde sürprize izin vermeyeceği maçlardan bir tanesi.. Eric Gordon'uda kaybetmesiyle iyice güç kaybeden New Orleans'in bu maçı kazanma şansı yok ..Evinde Dallas kazanır.

BUCKS-CLIPPERS :

Bu sene Nba'in gözde takımlarından biri olan Los Angeles Clippers , evinde istikrarsız ve dağınık bir görüntü sergileyen Milwaukee'yi konuk ediyor.Chris Paul ve arkadaşları geceden galip olarak ayrılacaklardır.

JAZZ-WARRIORS :

Utah bu sene deplasmanda maç kazanmakta bir hayli zorlanacağa benziyor.Golden State Lakers yenilgisi sonrası evinde oynayacağı bu maçta galip gelen taraf olacaktır..

YAZAR : Batuhan GÖKHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder