5 Ocak 2012 Perşembe

Nba: Günün Maçları 05.01.2012







HEAT-HAWKS : 


4 günde 2.kez karşı karşıya gelecek bu iki takım sezona iyi başlangıç yaptılar.Miami de oynanan maçı kazanan Atlanta büyük bir sürpriz yapmıştı.Wade'in ayağında ki sorun yüzünden bir türlü ritim bulamaması Miami cephesini endişelendiriyor.Fakat bu maçta Atlanta dan intikam alacaklarını düşünüyorum.Miami galibiyeti çok cazip.


MAVS SPURS : 


İki takımda dün evlerinde oynadıkları maçı kazandı.San Antonio'nun yaşlı kadrosuyla ara vermeden oynadığı maçlarda sıkıntı yaşadığını gördük .Ama  bu maça ayrı konsantre olacaklardır.Dallas ise yavaş yavaş galibiyetler almaya başladı deplasmanda olmaları onların favori olmasını engellese de Dallas'ın kazanacağını düşünüyorum.Riske girmeyi sevmeyenler için ise ALT bahisini önerebilirim.


BUCKS-KINGS : 


Yine bu gecenin tehlikeli maçlarından bir tanesi.İki takımda çok istikrarsız ne yapacaklarını kestirmek gerçekten çok zor .Milwaukee dün maç oynamadı ve 1 gün ara verdi.Bu onlar için bir avantaj olabilir.Bu yüzden sürpriz bir Milwaukee galibiyeti denenebilir.


LAKERS-BLAZERS : 


Şüphesiz ki gecenin en güzel karşılaşmalarından bir tanesi . Portland harika başladı sezona ve daha sadece 1 mağlubiyetleri var.Lakers ise şimdiden 3 oldu.Lakers bu sene daha istikrar tutturamadı ve ne yapacaklarını kestirmek zor.Portland Lakers'ı böyle bulmuşken bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder