6 Ocak 2012 Cuma

Nba : Günün Maçları 06.01.2012










NETS-RAPTORS : 


New Jersey oynadığı ilk maçı kazandıktan sonra bir daha galib gelemedi ve oynadığı 6 maçı da kaybetti.Toronto evinde New Jersey engelini aşar.Toronto galibiyeti.


PISTONS-SIXERS :


Detroit'in bu sene deplasmanda çok maç kazanabileceğini düşünmüyorum.Evinde olan Philadelphia bu maçı kazanır..

KNICKS-WIZARDS : 


New York evinde kazanabileceği rakipleri karşısında yenilerek herkesin güvenini sarstı ve bu maçta onlara güvenilir mi bu size kalmış .Washington bu senede evinde alacağı galibiyetlerle ayakta kalmaya çalışacaktır . New York'un istikrarsız performansı onlara güvenmemi engelliyor.Charlotte'dan kendi evinde 110 sayının üstünde yemesi bu maçta iki takımın toplam skorunun  198 sayı barajını geçebileceğini gösteriyor.




HAWKS-BOBCAST : 


Charlotte çok ters bir takım olduğunu neredeyse oynadığı her maçta gösteriyor..Miami yi zorlayan New York'u yenen ve kolay kolay pes etmeyen görüntüsüyle Charlottte her sonucu alabilecek kapasitede .. Atlanta ise zor bir Miami maçından yorgun bir şekilde geliyor.Bu maçı Charlotte Bobcast'in kazanacağını düşünüyorum .. 


PACERS-CELTICS : 


Bu gecenin güzel karşılaşmalarından bir tanesi .. İndiana sezona iyi başladı .Boston ise tutuk bir başlangıcın ardından Pierce'nda dönmesiyle ritim buldular.Boston evinde bu maçı kazanır..


BULLS-MAGIC : 


İşte Doğu yakasının zirveye oynayan iki takımının karşılaşması .. Kıran kırana geçecek bu maçın bir favorisi olduğunu söylemek güç.Howard geçen sene 18.teknik faulünü aldığı için bu maçı kaçırmıs .Chicago 'da Rose'un 39 sayılık performansıyla maçı kazanmıştı.Dwıght Howard'ı pota altında unutmazlarsa bu maçta Orlando galibiyete yakın taraf.Fakat Orlando'nun bu sorunu aşamadığını bazı maçlarda görüyoruz .Chicago da Howard yıpratabilecek bir Noah var.. Kafa kafaya gidecek bu maçta topun kıymetini bilen kazanacaktır.Tercih yapmam gerekirse skorun fazla olmayacağı alt skorlu geçecek bu maçta Chicago MVP guardıyla galip ayrılabilir.




NUGGETS-HORNETS : 


Bu senenin renkli takımlarından biri olan Denver harika bir tempoda harika maçlar çıkartıyor.Onları durdurmak için tempoyu bir hayli düşürmek ve uyutmak gerek.Bu maç onlar için kolay olmayacak ama ben kazanan tarafın Denver olacağını düşünüyorum .


ROCKETS-THUNDER : 


Bu gecenin seyir zevki olarak güzel geçecek maçlarından bir tanesi..Houston genç kadrosuyla rakiplerine zor anlara yaşatabiliyor ancak , Oklahoma Portland mağlubiyetinden sonra bu maçtan galip ayrılacaktır.


CAVS-WOLWES : 


Bu sene ne yapacağı belli olmayan bir Minnesota var ..Dallas ve San Antonio yu yendikten sonra evinde Memphis'e yenilen Minnesota ..Kendi evinde daha iyi basketbol oynayan ve bu sene belirli bir çizginin üstüne çıkamayacak Clevland'ı ağırlıyor..Kolay maç olmayacaktır ama ben Minnesota'nın bu maçtan galip ayrılacağını düşünüyorum.. 


GRIZZLIES-JAZZ : 


İki takım 3 er galibiyet ve 3 er mağlubiyet alarak başladı sezona .. Utah evinde galibiyetlerini alsa da bu maçta Memphis'i yenebileceklerini düşünmüyorum.Memphis galibiyeti.. 


BLAZERS-SUNS : 


Gecenin zevkli karşılaşmalarından bir tanesi daha .. Portland bu sene oyunun üstüne koyarak 1 gömlek daha üste çıktı.Dün gece Lakers engelini de geçmeyi bildiler..Phoneix ise galibiyet almakta zorlanıyor..Phoneix'e yorgun gelecek Portland'ın Phoneix karşısında zorlanacağını düşünüyorum ..Steve Nash önderliğindeki Phoneix galip gelecektir. 


WARRIORS-LAKERS : 


Lakers bu seneye standartlarının altında ve kötü başladı.Dün gecede Portland'a yenilen Los Angeles ekibi bir türlü çıkışa geçemedi ..Golden State ligin ters takımlarından bir tanesi ama Lakers'ın bu maçta Staples Center'dan galip olarak ayrılacağını düşünüyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder