12 Ocak 2012 Perşembe

Nba : Günün Maçları 12.01.2012






CHARLOTTE-ATLANTA :

Zor fikstüre iyi başlayan Atlanta evinde Charlotte'ı konuk ediyor.Geçen seneki istikrar problemini çözen Atlanta her maçı aynı ciddiyette oynuyor.Evinde Charlotte engelini rahat geçeceklerdir..

DETROİT-MILWAUKEE :

Detroit bu sene ligin dibinden kurtulamayacak gibi gözüküyor..Milwaukee evinde zaman zaman iyi basketbol oynayan bir takım.San Antonio'yuda yendikten sonra bu maçtan da galip ayrılacaklardır..

NEW YORK-MEMPHIS :

Bu gecenin zor geçecek maçlarından birtanesi..New York kötü başladığı sezonda yavaş yavaş toparlanmaya başladı..Bu deplasmanda işleri kolay olmayacak ama ben New York'un bu maçı da kazanıp galibiyet serisini sürdüreceğini düşünüyorum.

CLEVLAND-PHONEIX :

Gecenin skoru yüksek geçmesini beklediğim maçlardan birtanesi..Clevland evinde gününde olduğu zaman iyi basketbol oynuyor..Phoneix'i yeneceklerini düşünsem de risk almayıp üst skoru tercih edebilrsiniz

ORLANDO-GOLDEN STATE :

Deplasmanda maç kazanmakta zorlanan Orlando dün gece Portland'ı yense de çok güven veren bir görüntü ortaya koymuyor..Golden State ise evinde Miami'yi yenip  gününde oldukları zaman neler yapabileceklerini gösterdiler.Bu maçta da bir sürpriz düşünüp Golden State galibiyetini düşünebilrsiniz..

YAZAR: Batuhan GÖKHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder