8 Ocak 2012 Pazar

Nba : Günün Maçları 08.01.2012






MINNESOTA-WASHINGTON : 

  Oynadığı 7 maçta henüz galibiyetle tanışamayan Washington evinde Minnesota'yı konuk ediyor.Minnesota da bu maçta önemli eksiklikler var ve 2  maçtır da takım galip gelemiyor .Kafa kafaya gideceğini düşündüğüm bu maçta oyuncu bahisleri düşünülebilir.Wall 16 sayı üst güzel bir tercih olacaktır.Risk sevenler için ise Minnesota galibiyeti..

ORLANDO-SACREMENTO : 


  İki takım içinde kolay geçmeyecek bu maçta Orlando rakibine göre biraz daha önde gözüküyor..Sacremento evinde kolay pes etmeyen ve sürprizler yapan bir takım.İyi günlerinde olduklarında herkesi yenebilecek güce sahipler..Fakat Orlando'nun bu maçı kazanıp Chicago yenilgisini telafi edeceklerini düşünüyorum.

SAN ANTONIO-OKLAHOMA : 


  Gecenin en zorlu maçlarından bir tanesi .Belkide en zoru ..Ginobili olmadan  kazanmaya devam eden San Antonio ,Oklahoma ya konuk oluyor.Bu sezon da basketbolunu bir kademe daha ilerleten Oklahoma'nın bu maçı kazanacağını düşünüyorum .


MILWAUKEE-PHONEIX : 


  Milwaukee'nin bu sene bu görüntüsüyle işi bir hayli zor gözüküyor..Maç kazanmakta zorluk çekiyorlar.Phoneix ise istikrarsız bir şekilde yoluna devam ediyor.Portland'ı harika şut yüzdesiyle oynayıp yenen Phonix'in bu maçta da galip geleceğini düşünüyorum.

CLEVLAND-PORTLAND :


Clevland bu seneye beklenildiğinden iyi başladı ve 7 maçta 4 galibiyet elde etti.Karşılarında ise sezona harika başlayan ekiplerden biri Portland var.Phoneix karşısında silik bir görüntü çizsede takım onun yorgunluktan olduğunu düşünüyorum.Portland bu maçı kendi evinde kazanacaktır. 

MEMPHIS-LAKERS : 


  Zor geçecek maçlardan birtanesi.Randolph'un sakatlanması Memphis'te bütün dengeleri alt üst etti .O olmadan takım bir hayli zor maçlar geçirecektir. Lakers tarafında ise Kobe'nin sakatlığı konuşuluyor .Kobe Bryant'un olmayacağı bu maçta Lakers'ın kazanması için Bynum ve Gasol'a cok iş düşecek ..Memphis sürpriz yapabilecek güçte fakat onlarında eksiklerinin olduğunu düşünürsek skorun altta kalacağı sıkıcı bir maç izleyebiliriz..Evinde olması Lakers'ı favori yapıyor..


YAZAR : Batuhan GÖKHAN









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder