17 Ocak 2012 Salı

Nba: Günün Maçları 17.01.2012





CHARLOTTE-ORLANDO :

Orlando'nun evinde rahat kazanacağı maçlardan bir tanesi..Deplasman performansı kötü olan Charlotte'ın bu maçta direnmesi çok zor Orlando bu maçı kazanır.Alternatif arayanlar maçın altta kalmasını tercih edebilir.

GOLDEN STATE-CLEVLAND :

Bu sene performansını beğendiğim Clevland evinde Golden State'i konuk ediyor.Üst skorlar beklediğim bu maçı Clevland zorda olsa kazanacaktır.

SAN ANTONIO-MIAMI :

Ginobili'yi kaybetmeleriyle güç kaybeden Spurs tökezleyerek yolunda devam ediyor..Bu senenin en büyük şampiyonluk adayı Miami ise o ligin başlarındaki hızını kaybetmiş olsa da bu sıkıştırılmış fikstürde gayet normal..Ginobili'nin de olmaması bu maçın favorisini mutlak Miami yapıyor.

PHONEIX-CHICAGO :

Rose ve Hamilton'un yokluğunda bu maça çıkacak olan Chicago evinde Phoneıx'i ağırlıyor..Nash ve Hill'in dönmesi Phoneix için harika bir haber ..Chicago bu maça her ne kadar eksik çıksa da evinde oynamasının avantajıyla favori.Fakat bu maçın alt skorlarda kalması muhtemel risk almayıp alt oynamak güzel bir tercih olur

DENVER-MILWAUKEE :

Evinde iyi bir basketbol sergileyen Milwaukee bu sezona iyi başlayan ekiplerden Denver'ı konuk ediyor.Zor geçecek bu maçta skorun üstleri bulması hiç şaşırtıcı olmaz.Benim tercihim bu maçın üst bitecek olması.

DETROIT-HOUSTON :

Sürpriz olabilecek maçlardan bir tanesi.Tabiki bu maçın favorisi Houston fakat böyle maçlar da bu sıkıştırılmış fikstürde bazı sürprizler olabiliyor.Ben bu maçtan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.Üst tercihi bu maçta da ağır basıyor.

CLIPPERS-UTAH :

Bu maça Chris Paul dan yoksun çıkacak olan Los Angeles ekibi evinde iyi maçlar çıkaran Utah Jazz'a konuk oluyor.Evinde iyi maçlar oynayıp kazanan Utah'ın bu maçta bir sürpriz yapmasını bekliyorum.Tehlikeli bir maç bence uzak durun..

YAZAR : BATUHAN GÖKHAN ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder