16 Ocak 2012 Pazartesi

Nba: Günün Maçları 16.01.2012




ORLANDO-NEW YORK :

Bu gece erken oynanacak maçlardan bir tanesi.Aynı zamanda da en zevkli karşılaşmalardan biri olacaktır.İki takımda istenilen düzeye bir türlü çıkamadı.Sıkıştırılmış fikstüre alışamayan bu iki takımın maçında Orlando'nun deplasmanda da olsa bu maçtan galip geleceğini düşünüyorum.Risk aramak isteyenler bu maçta Orlando'Yu düşünebilir.

CHICAGO-MEMPHIS :

Bu senenin şampiyonluk adaylarından Chicago'yu durdurmak bu sene çok daha zor.Rose inanılmaz bir oyun sergiliyor ve bu sene arkadaşları ona çok yardımcı.Randolph'u da kaybetmeleriyle zorlanmaya başlayan Memphis'in bu maçtan galip ayrılmaları zor.Skor olarak alt kalacağı bu maçı Chicago kazanır.

MILWAUKEE-PHILADELPHIA :

Bu senenin sürpriz takımı Philadelphia bu performansı göstermek için böyle sıkıştırılmış bir fikstür mü bekliyormuş bilinmez ama bu sene onlara yaradı.Mılwaukee ise geçen seneden bile daha dağınık evinde Philadelphia bu maçı kazanarak sürprize izin vermez .

HOUSTON-WASHİNGTON :

Washington için söylenebilecek çokta bir şey yok sadece 1 galibiyet alabildiler ve sezon sonunda 10 galibiyete ulaşmaları bir mucize olabilir.Houston deplasmanda da olsa bu maçı kazanır.

CLEVLAND-CHARLOTTE :

Charlotte bu senenin istikrarsız ve dağınık takımlarından bir tanesi . Bazı maçlarda gerçekten iyi performans gösterse de kolay maçları kaybederek şaşırttılar.Clevland ise çaylak guardı Irwıng ile geleceğe umutlu bir görüntü çiziyor.Bu maçta sürpriz aramak isteyenler Clevland galibiyetin değerlendirebilirler

PORTLAND-NEW ORLEANS :

Portland bu seneye güzel bir giriş yaptı ve hala çıkışlarını sürdürüyorlar.Zayıf New Orleans'in bu maçta kazanması bir hayli sürpriz olur.Formda Portland sürprize izin vermeyip bu maçı kazanacaktır.

NEW JERSEY-CLIPPERS

Bence bugünün en kolay maçı..Deron Williams'ın 30 un  üstünde sayı ve  10 üzerinde assist yapmadığı maçta galip gelmesi imkansız olan New Jersey'in bu maçta da kazanması zor.Bu senenin en çok konuşulan takımlarından biri olan Los Angeles ekibinin evinde rahat bir galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.

TORONTO-ATLANTA :

Bu sene playoffta daha idaalı bir takım olacaklarını şimdiden gösteren Atlanta'nın bu sene hedefi olmayan Toronto karşısında galip gelecektir.

OKLAHOMA-BOSTON :

Boston bu sene iyi bir görüntü çizmiyor.Yavaş yavaş ritim bulacaklarını düşünmüştüm ancak bir türlü kendilerine gelemediler.Oklahoma karşısında galip gelmeleri için extra bir şeyler yapması lazım.Bunu yapacaklarını düşünmediğim Boston evinde de olsa bu maçı kazanması benim için sürpriz olur.Risk sevenler Oklahoma'yı düşünebilir.

SACREMENTO-MINNESOTA :

Bu sene felaket bir performans gösteren Sacremento Minnesota'ya konuk oluyor.Minnesota'nın galip gelmesini beklediğim bu maçta alternatif olarak alt cazip gözüküyor.

DALLAS-LAKERS :

4 maçtır 40 sayı barajını geçerek tekrar normal bir insan olmadığını kanıtlayan Kobe Bryant bu maçta ne yapacak gerçekten merak konusu.Fakat arkadaşlarının ona yardım edememesi Lakers'ta şuan en büyük sorun.Dallas ise kötü başladığı ligte ritim bulmaya başladı .Zor geçecek bu maçı ben Kobe faktörüyle Lakers'ın kazanacağını düşünüyorum.

YAZAR : BATUHAN GÖKHAN .. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder