24 Ocak 2012 Salı

NBA : Günün Maçları 24.01.2012







NEW YORK-CHARLOTTE : 


Bu iki takım birbirlerine karşı oynadığı 2 karşılaşmada da bir hayli zorlandı ve birer kere kazanmayı başardılar.Fakat New York bir türlü istenilen seviyeye çıkamıyor.Bu maçta da işleri kolay olmayacak.Hatta New York'un bu maçta galip gelmesi sürpriz olarak sayılabilir.Bence Charlotte kazanacaktır.


ORLANDO-INDIANA : 


Dün gece Boston'a karşı sadece 56 sayı atabilen Orlando bir hayli kötü gözüktü ..Bu maçta onlar için çok zor olacak..Çünkü bu seneki Indiana Boston'dan da daha iyi ..Çekişmeli geçecek bu maçta ben Indiana'nın şansını daha yüksek görüyorum.Skor ise allta kalacaktır.


CLEVLAND-MIAMI : 


Mıami için kağıt üzerinde kolay bir maç gözüküyor.Her ne kadar Wade bu maçta da olmayacak olsa da evinde oynayacakları bu maçı kazanacaklardır..


TORONTO-PHONEIX : 


Gecenin üst skorlara taşınacağı maçlardan biri..Son anlara kadar maçın kopacağını düşünmesem de gününde bir Phoneix ilk yarıdan bile işi bitirebilir.Bu maçta ilk yarı Phoneix galibiyeti yada Steve Nash'in asisst barajı üstü güzel tercih olur..


MEMPHIS-PORTLAND : 


Bana göre bu gecenin en zor maçı.Memphis için tek galibiyet yolu var iyi savunma yaparak Portland'ın atmasını engellemek..Maçı alt skorda tutmak.Portland ise tempoyu yukarı çekip evinde darbeyi indirmek istiyor.Seyir zevki olarak harika geçeceğini düşündüğüm bu maçı Portland zorda olsa kazanır..


YAZAR : BATUHAN GÖKHAN .. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder