22 Ocak 2012 Pazar

Nba: 22.01.2012 Maç Tahminleri

Bu gece 5 karşılaşma yapılacak. S:20:00'de Washington Wizards-Boston Celtics maçı CnnTurk'den canlı olarak yayınlanacak. İşte bugünkü maçlar:



Celtics-Wizards: Nba'in en kötü sayı ortalamalarına sahip iki takımın mücadelesinde her şey Rajon Rondo'nun oynayıp oynamamasına bağlı. Sakat Rondo'nun oynayıp oynamadığı henüz belli değil. Bu seneki ilk maçta triple double yapan Rondo, 2.maçta da Ray Allen'ın 7'de 6 3 sayılık performansıyla Boston galip gelmişti. Wizards şuan da NBA'in en kötü takımı olmasına karşı son 10 gündür daha derli toplu bir görünüm sergiliyor. Rondo oynamazsa Wizards bugün bir süpriz yapabilir.

Raptors-Clippers: Sakatlıklar yüzünden zor zamanlar geçiren 2 takımın mücadelesinde Clippers maçı kolay kolay vermez. Raptors son 7 maçını kaybetti. Chris Paul'un oynaması maç saatinde belli olacak ama oynamasa da Toronto maçlarında iyi performans sergileyen Griffin bu maçı da takımına kazandıracaktır.

Bobcats-Nets: Evindeki 6 maçın sadece 1 tanesini kazanabilen Nets, bu sene sadece 3 maç kazanabilen son 5 deplasman macını kaybeden hatta son 10 maçında sadece 1 galibiyet alan Bobcats'i konuk ediyor. Nets evindeki bu maçı zorlanmadan kazanır.

Bucks-Heat: Sakat Wade'siz 3 maçı da kazanan Heat, deplasmanda oynadığı 9 maçın 8'ini kaybeden zayıf Bucks'ı ağırlıyor. Kendi evindeki bu maçı da rahatlıkla kazanacaktır fazla söze gerek olmayan bir karşılaşma..

Pacers-Lakers: Kobe Bryant'ın performansıyla arkadaşlarını da cesaretlendirme çabası devam ediyor. 30 sayı ortalamasıyla ligin zirvesinde yer alıyor. Pacers is bu sene 3'lük yüzdesiyle göz dolduruyor. Lakers'tan daha iyi bir galibiyet yüzdesine sahip olsa da son 2 maçını kaybeden Lakers evinde bu maçı kaybetmeye razı olmayacaktır. Lkers zorda olsa bu maçı alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder